Kranen

Kranen

Kranen

Er zijn veel verschillende kraanontwerpen die allemaal gesmeerd moeten worden. Sommige zijn permanente structuren voor stuwadoors of bovenloopkranen in de productie.

Anderen zijn van het kooitype dat meestal ter plaatse moet worden gemonteerd en vervolgens gedemonteerd om naar verschillende locaties te worden verplaatst.

Kranen

Deze kranen hebben katrollen, lagers en ringlagers die zwaar worden belast. SWEPCO 101 en 123 hebben bewezen de levensduur van de lagers in deze toepassingen te verlengen. De kabels hebben kwaliteitssmeermiddelen nodig om slijtage, corrosie en breuk te voorkomen. SWEPCO 723, 724 en 150 zijn ontworpen om draadkabels en kabels te penetreren en te beschermen.

Kranen

Hydraulische mobiele kranen worden steeds populairder vanwege mobiliteit, eenvoudige installatie, flexibiliteit en bedrijfskosten. Deze kranen gebruiken hydraulische oliën en transmissievloeistoffen om de giek omhoog te brengen en steun- en nivelleringskussens in te stellen. Hier zou SWEPCO 703 of 714 ideaal zijn, afhankelijk van het feit of de hydrauliek en transmissie gewone of afzonderlijke opvangbakken zijn.

Enkele veel voorkomende smeergebieden voor alle soorten kranen zijn:

Deze machines zijn overal te zien en hebben SWEPCO-producten nodig om het … “draaiende te houden!”

Bron: SWEPCO®

Deel deze post