Garantievoorwaarden

Southwestern Petroleum Corporation

High performance Lubricant Uitgebreide Service Garantievoorwaarden

Southwestern Petroleum Corporation garandeert hierbij dat een SWEPCO Tandwielkastolie, Motorolie, Compressorolie, Hydraulissche vloeistof of transmissie vloeistof gebruikt in zowel standaard als verlengde service-intervallen NIET de directe oorzaak van een mechanisch defect zal zijn.

Deze garantie is van toepassing op elk stationair, over de weg of off-road materieel dat wordt gebruikt in industriële of commerciële dienst in de Verenigde Staten, Canada of Europa, met inbegrip van Allison, Eaton, Caterpillar, Detroit Diesel, Cummins, Mack, Ford, GM, Daimler-Chrysler, Volvo, Sullair, Ingersoll-Rand, Gardner-Denver, Quincy en elk ander commercieel en industrieel materieel. De bescherming van deze garantie geldt alleen voor materiaal dat:

  1. wordt gebruikt binnen de belasting, snelheid en temperatuurvereisten van de Original Equipment Manufacturer, en
  2. wordt onderhouden volgens de aanbevelingen en specificaties van de Original Equipment Manufacturer, met uitzondering van gespecificeerd merk van smeermiddel (indien aanwezig) en de verversingsintervallen, en
  3. uitsluitend is gesmeerd met het geadviseerde SWEPCO Smeermiddel voor de toepassing en bedrijfsomstandigheden, en
  4. regelmatig wordt gecontroleerd volgens de vereisten en bemonstering en verversingsaanbevelingen van Southwestern Petroleum Corporation’s Laboratorium Olie Analyse Programma.

Als een onderdeel van het materieel, dat aan de bovenstaande vereisten in alle opzichten voldoet, te maken heeft met een mechanische storing als direct resultaat van SWEPCO’s falende smeermiddel, dan zal Southwestern Petroleum Corporation voor de vervanging van beschadigde onderdelen betalen, gelijkwaardig aan soort, conditie en kwaliteit en de arbeidstarieven, gelijk aan of minder dan gepubliceerd in de huidige industriële tariefgidsen.

In geval van een storing zal het technische ondersteuningsteam van Southwestern Petroleum Corporation met de klant samenwerken om de exacte oorzaak van storing te bepalen. Dit proces vereist toegang tot gerelateerde onderdelen, gedetailleerde onderhoudsverslagen en alle olie die in de eenheid ten tijde van de storing aanwezig was. Om zich voor terugbetaling te kwalificeren moeten de reparaties vooraf door Southwestern Petroleum Corporation worden geautoriseerd.

Indien wordt vastgesteld dat een SWEPCO’s smeermiddel niet verantwoordelijke is van de veroorzaakte storing in de toepassing zal Southwestern de relatie assisteren bij het documenteren van een claim bij de verantwoordelijke partij.

Southwestern Petroleum Corporation
Fort Worth, Texas
ISO 9001 gecertificeerd
Opgericht 1933

swlogo_c_wregmark