Nieuwe richting SWEPCO wereldwijd en wijziging in Europa

STRATSON Logistics Europe

Nieuwe richting SWEPCO wereldwijd en wijziging in Europa

Op 31 december werd de smeermiddeldivisie van Southwestern Petroleum Corporation overgenomen door een nieuwe eigenaar en gaat het bedrijf verder onder de naam Southwestern Petroleum Lubricants, LLC met de vertrouwde merknaam SWEPCO. Op dit moment is het nieuwe SWEPCO in Fort Worth, Texas bezig met het opzetten van een nieuwe fabriek en deze zal over ca. 3 maanden volledig uitgerust met de nieuwste technieken, operationeel zijn, zodat ze de hoogste kwaliteit smeermiddelen ter wereld kunnen blijven maken.

Op 21 januari ondertekenden Southwestern Petroleum Lubricants, LLC en STRATSON de overeenkomst dat STRATSON, naast haar bekende adviserende rol in met name België en Nederland, ook verantwoordelijk zal zijn voor de distributie van SWEPCO-smeermiddelen door heel Europa. Sinds die datum leveren en verwerken wij alle smeermiddelen administratief via de nieuwe entiteit STRATSON Logistics Europe als exclusief Europese distributeur van SWEPCO smeermiddelen.

De divisie Building Products van SWEPCO, die vloer- en dakcoatings omvat, is niet overgenomen en is eveneens verwijderd uit het assortiment van STRATSON.

Door de enorme inzet en flexibiliteit van alle partijen die betrokken zijn bij de verhuizing en inrichting, was het mogelijk om het nieuwe magazijn binnen 2 weken in te richten en alle voorraad te verhuizen van Oostmalle, België naar Tilburg, Nederland.

In iets minder dan 4 weken na ondertekening van de overeenkomst met Southwestern Petroleum Lubricants, LLC, is zo goed als alles operationeel op het nieuwe adres. Vanaf nu kunt u ons bellen op het nieuwe telefoonnummer of mailen naar admin@stratson.eu. Maar de komende tijd zijn we in het nieuwe magazijn nog steeds te bereiken via het e-mailadres info@swepco.be. Dit e-mailadres zal uiteindelijk komen te vervallen.

Het adres en de contactgegevens van het nieuwe magazijn zijn:
STRATSON Logistics Europe
Polluxstraat 11
NL-5047 RA TILBURG
Nederland
Telefoon: +31 (13) 785 4940
E-mail: admin@stratson.eu

Wij zijn ervan overtuigd dat al deze veranderingen zeer positief zullen zijn, waarbij de toekomst van SWEPCO wordt veiliggesteld door onder andere de nieuwste ontwikkelingstechnieken toe te passen in het nieuwe laboratorium in Fort Worth en de enorme groei in het gebruik van SWEPCO smeermiddelen uitstekend te kunnen verwerken. wereldwijd.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag van u.

Deel deze post