SWEPCO Food Grade Oliën

SWEPCO Food Grade Oliën

SWEPCO Food Grade Oliën

SWEPCO Food Grade Oliën

SWEPCO Food Grade Oliën worden op steeds meer locaties met uitstekende resultaten ingezet. SWEPCO heeft USDA / NFS H-1 geregistreerde en Canada Health compliant Food Grade Compressor (SWEPCO 750), Hydraulic (SWEPCO 755) en Gear (SWEPCO 757) oliën beschikbaar voor gebruik in voedselverwerkende faciliteiten en andere toepassingen. Dit zijn volledig synthetische vloeistoffen die zijn ontworpen voor gebruik op plaatsen waar het product incidenteel in contact kan komen met voedsel.

SWEPCO 750 Premium Food Grade Compressorolie

SWEPCO 750 heeft superieure anti-slijtage, anti-schuim, anti-oxidatie en waterbestendige eigenschappen. De eigenschappen bij lage temperaturen … lager dan -50F (-45C), maken hem ideaal voor spiraalvriezers, lucht- en koelcompressoren en vacuümpompen die werken in vriezers en andere lage temperaturen.

SWEPCO 755 Premium Food Grade hydraulische olie

SWEPCO 755 is een hoogwaardige hydraulische olie met een hoge diëlektrische sterkte voor gebruik rond elektrische en krachtige apparatuur. SWEPCO 755 heeft uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen voor gebruik in diepvriezers en in gebieden waar de omgevingstemperatuur lager is dan -40F (C). SWEPCO 755 is compatibel met de meeste pakkingen en verven. Zie voor een voorbeeld van SWEPCO 755 in een niet alledaagse toepassing de case study van Kloosterboer.

SWEPCO 757 Premium Food Grade tandwiel- en lagerolie

SWEPCO 757 is een multifunctionele vloeistof met een breed temperatuurbereik. SWEPCO 757 kan worden gebruikt in versnellingsbakken, lagers, als circulerende olie, in vertragingskasten, koppelingen, open tandwielen, kettingwielen, kettingen en andere bewerkingen waar extreme druk- en antislijtage-eigenschappen vereist zijn. Deze hoogwaardige vloeistof is oxidatief en thermisch stabiel voor een lange levensduur van vloeistof en apparatuur.

Federaal geïnspecteerde Food and Beverage-verwerkingsfabrieken zijn overal en hebben smeermiddelen nodig net als alle andere productiefaciliteiten. Maar verwerkingsfaciliteiten voor levensmiddelen en dranken hebben ook vergelijkbare problemen met apparatuur en SWEPCO producten zijn de oplossing. Deze voedsel- en drankverwerkingsfaciliteiten hebben ook gespecialiseerde en dure apparatuur die problemen tegenkomen  die onmiddellijke aandacht vereisen. SWEPCO 750, 755 en 757 bieden eenvoudige productoplossingen binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie bij apparatuurproblemen waarmee relaties wij dagelijks werden geconfronteerd. En veelal ook niet duurder dan de eerder gebruikte producten. Meer informatie over SWEPCO Food Grade Oliën. Neem contact met ons op!

Bron: SWEPCO®

Deel deze post