SWEPCO 708 Industrial/Turbine Oil

Energy Star

SWEPCO 708 Industrial/Turbine Oil

SWEPCO 708 Premium R&O Industrial/Turbine Oil met Syntheon™ is een premium kwaliteit, verlengde verversingsinterval, multifunctioneel oliemengsel ontworpen om superieure bescherming tegen roest en oxidatie te bieden.

Voordelen van SWEPCO 708 Premium R&O Industrial/Turbine Oil:

  • Gemengd met Syntheon™ voor een groter werkbereik en verlengde verversingsinterval.
  • Lange oxidatieve levensduur, doorgaans meer dan 8000 uur.
  • Weerstaat slib, vernis en ophoping of vorming van koolstof.
  • Helpt het energieverbruik met maar liefst 13% te verminderen volgens onafhankelijk uitgevoerde testen.
  • Superieure roestbestendigheid vervangt gemakkelijk water op metalen oppervlakken.
  • Scheidt snel water voor eenvoudige verwijdering.
  • Uitstekende schuimcontrole, laat gemakkelijk ingesloten en meegevoerde lucht vrij.
  • Multifunctionele / multi-use vloeistof, voor een breed scala aan toepassingen.
  • Compatibel met gele metalen, zal messing, brons of koper niet aantasten.
  • Verkrijgbaar in ISO-kwaliteiten 32, 46, 68, 100, 150 en 220.

Toepassingen:

Circulerende oliesystemen, vacuümpompen, tandwielreductoren, versnellingsbakken, industriële turbines (niet-vliegtuigen), stoomturbines, blowers, luchtleidingoliesystemen, Splash-systemen, ketelaanvoerpompen, oliekoppen, vriezeraandrijfkettingen, koeltorens, weefgetouwlagers, klein Elektrisch gereedschap.

SWEPCO 708 Premium R&O Industrial Turbine Oil

SWEPCO 708 Premium R&O industriële turbineolie is een hoogwaardige industriële olie voor langdurig gebruik, geformuleerd om superieure prestaties te leveren onder de meest veeleisende bedrijfsomstandigheden.

Fabrikanten van industriële en turbineapparatuur zijn het erover eens: lak, slib, vernis en koolstofafzettingen als gevolg van oxidatie van de olie zijn de belangrijkste oorzaak van inefficiëntie en falen van de werking van de apparatuur. SWEPCO 708 is speciaal ontworpen om wrijving en slijtage als gevolg van hoge temperaturen (oxidatie), water, verontreinigingen en zware ladingen te bestrijden … waardoor de uitrusting en de levensduur van de olie veel langer zijn. Bij lagere bedrijfstemperaturen zal apparatuur die 708 gebruikt langer meegaan, verbeterde buigzaamheid van afdichtingen, wat resulteert in minder olielekkage en minder olieverbruik.

SWEPCO 708 wordt gemengd met Syntheon™ en de meest geavanceerde additieve chemie. Inherent superieur in weerstand tegen hitte en oxidatie, is de formulering van SWEPCO verder verbeterd met een bijzonder effectieve oxidatieremmer, die bescherming biedt, ver boven die behaald wordt met gewone commerciële oliën.

SWEPCO’s Energy Savings Program (ESP) heeft gedocumenteerd dat SWEPCO 708 elektrische belastingen tot wel 13% kan verminderen … wat overeenkomstige energiebesparingen oplevert.

Biedt schone, efficiënte en langdurige service in alle soorten apparatuur, inclusief oliecirculatie-, nevel- en oliecirculatiesystemen en systemen die werken bij extreme temperaturen. De verlengde onderhoudsintervallen van SWEPCO 708 zorgen voor minder afvalolie en lagere onderhoudskosten.

SWEPCO 708 Premium R&O Turbine Industrial Oil

SWEPCO 708 Premium O & O Industrial / Turbine olie kan in een groot aantal industriële toepassingen bedrijfstemperaturen tot wel 20% verminderen en energieverbruik met maar liefst 13%.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Deel deze post