Autoservice Koen Exclusief

Autoservice Koen Exclusief


 • 0
 • 11 november 2016
Project Description
 • BEDRIJF

  Autoservice Koen Exclusief heeft een rijke ervaring met exclusieve auto’s. Naast de specialisatie in Porsche verzorgen zij het onderhoud van iedere exclusieve auto met de aandacht en perfectie die uw auto verdient.

 • UITDAGING

  De laatste jaren komt het bij diverse merken auto’s steeds vaker voor dat de automatische transmissie hakkelt en bonkt, met alle nadelige gevolgen ten aanzien van het rijcomfort. Zeker bij relatief nieuwe auto’s mag de berijder verwachten dat het schakelen zeer soepel gaat, helemaal als men in een exclusieve auto als Audi, Aston Martin, BMW, Mercedes of Porsche rijdt, maar uiteraard ook bij “gewone” auto’s.

 • OPLOSSING

  In 2010 bezocht Frank Kleijn Autoservice Koen Exclusief in Heteren en stelde voor om voor in ieder geval minder soepel schakelende automaten SWEPCO 714 Hydraulic Transmission Fluid SAE-20 te gaan gebruiken. Op die manier kon men in de praktijk ervaren dat een hoogwaardig smeermiddel meer bescherming zal bieden dan de tot op heden gebruikte versnellingsbakolie. Voor auto’s die nog goed schakelen kan men bij een reguliere ATF wissel ook beter een hoogwaardiger product gaan gebruiken. Dit voorkomt problemen in de toekomst;

 • RESULTATEN

  Na gebruik door Autoservice Koen Exclusief van SWEPCO 714 Hydraulic Transmission Fluid SAE-20 bij diverse probleemgevallen was het hakkelend en bonkend schakelen niet meer aan de orde, wat uiteraard tevreden klanten oplevert, aangezien men een relatief dure revisie op deze manier eenvoudig kon voorkomen.

 • OPMERKING

  De afgelopen jaren hadden wij diverse “probleem”auto’s van diverse merken met betrekking tot de automatische transmissie. Eenmaal de ATF vervangen, soms eenmaal extra om ATF die in de koppelomvormer blijft zitten ook grotendeels te kunnen verwijderen, hierna nogmaals vullen met SWEPCO 714 en het schakelen gaat weer boven verwachting.Door het gebruik van Swepco 714 hebben wij al veel positief verraste klanten de zaak zien verlaten! – De heer William Koen, Eigenaar.

  Autoservice Koen Exclusief gebruikt SWEPCO smeermiddelen sinds 2010.