SWEPCO Energy Star-Programma

Energy Star® Partner

SWEPCO Energy Star-Programma

SWEPCO Energy Star-programma

Veel klanten in de Verenigde Staten zijn bekend met het Energy Star Rating-programma van het Department of Energy (DOE). U zult het zien op elk nieuw televisie-, apparaat- en airconditioning-systeem dat te koop is. Het is een richtlijn voor het verwachte elektriciteits- en energieverbruik tijdens de levensduur van het product. Maar ook in Europa komt het Energy Star® logo steeds meer terug op allerlei apparatuur, zoals printers, computers, etc.

Een belangrijk onderdeel bij het bepalen van de classificatie is het smeermiddel dat wordt gebruikt in de bewegende delen van de apparatuur. Er werden grote verschillen opgemerkt in industriële apparatuur zoals compressoren, hydraulische systemen en versnellingsbakken. Alleen al het gebruik van een hoogwaardig smeermiddel zorgde voor aanzienlijke verschillen in energieverbruik.

Enkele jaren geleden onderging SWEPCO in samenwerking met het ministerie van Energie een groot aantal tests, onderzoeken en vergelijkingen met grote smeermiddelenfabrikanten om te bewijzen dat het gebruik van SWEPCO-producten het energieverbruik kan en zal verminderen.

Het testprotocol omvatte het registreren van temperaturen, energieverbruik (elektrisch, brandstof en druk) en belasting. De apparatuur werd vervolgens schoongemaakt en gespoeld, gevuld met SWEPCO-smeermiddelen en dezelfde informatie werd geregistreerd en vergeleken. In alle gevallen konden SWEPCO-smeermiddelen het energieverbruik en de kosten verlagen.

SWEPCO is nog steeds de ENIGE smeermiddelfabrikant die een DOE Energy Star-certificering heeft ontvangen. DIT IS IETS WAAR WE ZEER TROTS OP ZIJN!

SWEPCO-producten verlengen niet alleen de levensduur van apparatuur en gaan langer mee, ze besparen ook op energiekosten. In tien jaar (2008 tot 2018) zijn de industriële elektriciteitskosten niet veel veranderd, het gemiddelde in 2008 was $ 0,0633 per kilowattuur, in 2018 was het $ 0,0693 per kilowattuur in de VS. Het lijkt misschien niet veel, maar zelfs een verlaging van het energieverbruik met 2% voor een industriële klant vertaalt zich in korte tijd in duizenden dollars.

Er is veel concurrentie en klanten gaan bewust op zoek naar het beste product voor hun geld. Het SWEPCO Energy Star-programma is een manier om onze waarde en voordelen te tonen door het gebruik van SWEPCO-producten. SWEPCO-producten zijn de initiële kosten waard en zullen u op de lange termijn geld besparen!

Neem voor meer informatie contact met ons op en laat u zien hoe wij voor uw bedrijf besparingen kunnen realiseren.

“keep it running…!”

Bron: SWEPCO®

Deel deze post