ALEMITE

Over Alemite

Sinds 1918 levert Alemite kwaliteit smeersystemen en apparatuur om in de behoeften van een groot aantal industrieën te voorzien. Met een toewijding tot innovatieve producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen heeft Alemite een internationale reputatie als een leider in het ontwerpen en vervaardigen kosteneffectief smering- en vloeistofverwerkingssystemen bereikt.

Als een van de meest gevestigde leveranciers van smeermiddelverwerkingssystemen ter wereld hebben zij tevens een van de meest deskundige service en support-afdelingen in de industrie. Hoog opgeleide technische vertegenwoordigers zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en ons internationale netwerk van distributeurs biedt een snelle en efficiënte levering.

alemite-20v-gg-brochure-5-13-14

 • Smeervetpistolen
  Alemite Smeervetpistolen zijn gebouwd om te presteren in veeleisende toepassingen. Unieke, innovatieve ontwerpen zorgen voor een uitstekende prestatie, en een sterke aandacht voor de kwaliteit van de productie zorgt voor maximale duurzaamheid. Met het meest uitzonderlijke aanbod van producten zullen Alemite Smeervetpistolen en Accessoires uw productiviteit ten aanzien van smering maximaliseren.
 • Pompen
  Alemite biedt een selectie van pompen om uw vloeistofverwerking en het doseren hiervan naar behoeften te voldoen. Elke pomp is ontworpen om betrouwbare, consistente prestaties te leveren om uw operatie soepel te laten werken.
 • Dieselpompen en AdBlue Systemen en Haspels
  Alemite biedt nu zowel een Dieselbrandstof Transferpomp voor zowel mobiele en stationaire toepassingen en een AdBlue (DEF) doseersysteem voor werkplaatsonderhoud van zware dieselvoertuigen. Ontwikkeld voor efficiëntie en betrouwbaarheid, Alemite’s Dieselbrandstof Transferpomp en DEF pompsystemen en haspels bieden superieure prestaties en een lange levensduur tegen een betaalbare prijs.
 • Haspels
  Alemite haspels zijn de standaard voor kwaliteit en duurzaamheid in de smering industrie. Hoge aandacht voor detail in materiaalkeuze, gedurende de bouw en het testen zorgen ervoor dat Alemite haspels goed presteren – iedere keer –  een belangrijke component leverend aan een veilige en efficiënte werking.
 • Regelkleppen en Meters
  Alemite Controle Kleppen en Meters bieden consistente, betrouwbare en nauwkeurige dosering van vloeistoffen. Elk item heeft een bewezen, ergonomisch ontwerp voor eenvoudig en comfortabel gebruik. Ze kunnen worden gebruikt om olie, vet, ATF en andere petroleumproducten af te lezen.
 • Industriële smeernippels
  Als uitvinder van de smeernippel, Alemite is een erkende wereldwijde leider in het leveren van smeernippels voor automotive en industrieel gebruik. Alemite armaturen voldoen aan SAE J534 standaarden voor automotive OEM-gebruik en Alemite’s productie is TS / ISO 16949 gecertificeerd.
 • Aerospace smeernippels
  Aerospace en militaire toepassingen vereisen absolute betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties. Alemite AS Fittings voldoen aan de zeer strenge eisen van SAE AS 35411 normen, waaronder volledig gecertificeerde documentatie en traceerbaarheid van grondstoffen tot en met de productie.
 • Vloeistof Management Systemen
  Alemite Fluid Management Systems bieden flexibele, kosteneffectieve opties voor kleine tot grote installaties. De nieuwe Alemite FCS is eenvoudig te installeren en te bedienen voor kleinere operaties. Elk systeem biedt de mogelijkheid om uw doseer- en voorraadbeheer verbeteren.
 • Vloeistofverwerkingsapapratuur
  Gemaakt van hoogwaardige materialen, Alemite Fluid Handling Equipment zorgt voor een efficiënte, kosteneffectieve oplossingen om gebruikte vloeistoffen te verwijderen en op te slaan, en verse olie te doseren. Hun veilige en betrouwbare werking dragen bij aan een schone, efficiënte werkomgeving.
 • Persluchttoebehoren
  Pneumatische apparatuur vereist een schone, gecontroleerde luchttoevoer op te werk met het hoogste rendement. Alemite Persluchttoebehoren ervoor zorgen dat uw Alemite smering systemen op een hoog niveau werken, met een minimale stilstand voor reparatie als gevolg van slechte luchtkwaliteit.
 • Gecentraliseerde smering
 • Alemite Gecentraliseerde Smeertoestellen biedt zorgeloze betrouwbaarheid voor zware apparatuur en industriële smering, waardoor een maximale uptime wordt behaald. Flexibel om aan uw specifieke behoefte te voldoen, Alemite Centralized Smeertoestellen bieden kosteneffectieve smering aan met een minimum aan vereiste personeelstijd.
 • Single Point Smeerunits
  Alemite Single Point Smeerunits bieden betrouwbare smering voor individuele punten die constant smering behoeven. Verkrijgbaar in vet of olie modellen, Alemite Single Point Smeerunits werk zelfstandig en instelbaar en zijn vooral handig voor afgelegen of moeilijk bereikbare smeerpunten.
 • Smering accessoires.
  Alemite Smering accessoires zorgen voor veilige en efficiënte opties om het gebruiksgemak, de veiligheid op de werkplek en de productiviteit te verbeteren.

Alemite-ALE-596-DAlemite-ALE-555-Ealemite-ale-9911-jAlemite-ALE-F100