SWEPCO 202 MolyXP 75w90 Synthetic Gear Lube

SWEPCO 202 MolyXP 75w90 Synthetic Gear Lube

Vandaag brengen we u goed nieuws en een nieuwe mogelijkheid voor verbeterde bescherming van uw versnellingsbakken. We zijn verheugd om een nieuwe high performance SWEPCO Gear Oil aan te kondigen die de voordelen van onze nieuwe MolyXP, Lubium® II en SyntheonTM basisolie chemie in een all-weather, energiezuinige SAE 75W90 viscositeit: SWEPCO 202 MOLYXP 75w90 Synthetic Gear Lube.

Een aantal fabrikanten van zwaar over-the-road truck differentieel en handgeschakelde transmissies zijn actief geweest om  het belang van het smeermiddel te definiëren. Grondige bepalingen van criteria en praktijktests toont aan dat SWEPCO 202 MolyXP 75w90 Synthetic Gear Lube. onovertroffen prestaties biedt betreffende lange verversingsintervallen in deze toepassingen. Door zijn sterke prestatie, wordt deze veelzijdige transmissieolie ook aanbevolen voor gebruik in vele prestatieve automotive differentiëlen en manuele versnellingsbakken, waaronder Porsche.

SWEPCO 202 MolyXP 75w90 Synthetic Gear Lube

  • MolyXP zorgt voor een uitzonderlijke anti-wear / anti-wrijving prestaties.
  • LUBIUM® II verhoogt anti-oxidatie / anti-corrosie prestaties naar een nieuw niveau.
  • Onze SyntheonTM hoge VI synthetische basisolie blend verzekert een laag vriespunt, uitstekende thermische stabiliteit bij hogere temperaturen en een breed operationeel temperatuurbereik.
  • Uitzonderlijk lage wrijvingscoëfficiënt betekent dat het biedt ook reëel potentieel voor brandstofbesparing in over-the-road trucking toepassingen.
  • Betrouwbare lange verversingsintervallen SWEPCO LabTecSM Fluid Analysis.
  • Overstijgt de allernieuwste OEM specificaties voor gebruik in over-the-road zware vrachtauto’s en performance auto’s.

Dit nieuwe product is nu op voorraad in Europa, op dit moment beperkt in dozen met 6 Gallon (1 Gallon = 3.785 liter). Verpakkingen in 208 liter drums, 60 liter vaten & 19 liter emmers zijn gepland om met de volgende zendingen vanaf de fabriek naar het magazijn te worden verzonden.

Meer informatie is beschikbaar middels de volgende link: SWEPCO 202 MolyXP 75w90 Synthetic Gear Lube.

SWEPCO 202 MolyXP 75w90 Synthetic Gear Lube

Deel deze post