Orders voor 24-12-2014 ontvangen

Orders voor 24-12-2014 ontvangen

Het is bijna drie jaar geleden sinds SWEPCO een laatste prijsaanpassing heeft doorgevoerd, te weten op 1 januari 2012. Sindsdien zijn de prijzen voor grondstoffen, chemische additieven, diensten en andere kosten blijven toenemen, echter wij hebben de prijzen al die tijd onveranderd gelaten.

Om bovenstaande redenen is SWEPCO helaas genoodzaakt om de prijzen per 1 januari 2015 enigszins aan te passen. Dit zal gebeuren met gemiddeld 3 tot 5%, afhankelijk van het product. Dit is slechts een fractie van wat andere merken hun prijzen de afgelopen drie jaar hebben verhoogd.

Alle orders voor 24-12-2014 ontvangen kunnen wij nog gegarandeerd leveren tegen de oude prijzen.

Om het extra aantrekkelijk voor u te maken zal STRATSON over al deze orders nog eens 5% korting verstrekken (niet van toepassing m.b.t. olie analyse programma!). Deze korting is ook van toepassing op alle overige producten die wij aanbieden (m.u.v. oliefiltratie- en automatische smeersystemen). U kunt dit zien als een kerstcadeautje van STRATSON.

Mocht u vragen hebben of eerst een vrijblijvende offerte willen ontvangen, wij zijn u graag van dienst. Stuur uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte en/of meer informatie m.b.t. bepaalde product(-en) naar info@stratson.nl.

merry xmas 2014-2015

Deel deze post