MECLUBE

MECLUBE is een industrieel bedrijf dat smeerapparatuur produceert voor elke specifieke eis, zorgt voor prima samenwerking met de klanten en werkt er hard aan om samen met hen te groeien .

MECLUBE is een jong en dynamisch bedrijf, maar het heeft reeds alle knowhow en de ervaring van gekwalificeerd personeel, en haar  belangrijkste doelstellingen zijn de dienstverlening aan de klant (met name hulp ook na de verkoop) en de kwaliteit: het is al actief om aan de noodzakelijk kwaliteitsnormen van ISO 90012008 certificering te hebben behaald.

MECLUBE is een steeds groeiende onderneming: nieuwe producten zijn bedoeld om het project te verbeteren en het werk horend bij de distributie van smeermiddelen te vergemakkelijken.

 

101081-meclube-smeervet-set-geschikt-voor-drums-50-60-kg101119-meclube-luchtverzorgingset-met-waterafscheider-vernevelaar101113-meclube-lekbak-geschikt-voor-2-vaten-180-220-liter

Het bedrijf is in staat aan al hun klanten producten van hoge kwaliteit en beschikbaarheid aan te bieden. Het heeft een moderne en innovatieve productieapparatuur, veel machines met een enorm productiepotentieel, een breed scala aan stempels, productie cycli, gereedschappen, test- en assemblage machines. Voor MECLUBE vormen de klanten het belangrijkste kapitaal van de vennootschap. De catalogi zijn gemaakt om de activiteiten te illustreren en te bevestigen dat zij echte fabrikanten zijn.

MECLUBE  geeft aan al haar klanten de beschikbaarheid van een wereldwijde service, verzekerd door een breed scala van producten. De uitstekende verhouding tussen prijs / kwaliteit en de naleving van de levertijd maakt het bedrijf een ideale partner. Dankzij de hoge flexibiliteit van hun wijze van productie kunnen zij een buitengewone relatie vast met de klanten die werkelijkheid wordt in het maatwerk, de kleur, het merknaam van het bedrijf op de standaard lijn van haar producten. De aankoop cyclus compleet met een snelle en gekwalificeerde hulpdienst geworden.

MECLUBE-oliepistool5100391-meclube-automatic-hose-reels-varnished-swivelling-for-oil-160-barmeclube-oil-digital-flow-meter